Kelli ska tävla!

Helt underbart att det redan finns tävlingar att anmäla till! Nästa helg ska Kelli starta två dagar i Galltorp (Sörmland). Det blir nog första gången vi tävlar på åsenfår och det kan nog bli en utmaning.

Har kört några fina hämt hos Anki i dag. Är mycket nöjd med alla hundarna. Hassel fick göra massa goda erfarenheter och han utvecklas sakta men säkert åt rätt håll. Är väldigt nöjd med hur han höll reda på djuren när de ville gå åt olika håll och delade upp sig. Han hade full koll. Stannade upp och det såg ut som han funderade på (kliade sig i huvudet) hur han skulle göra. Sen tog han ett beslut och tog den ena flocken till den andra och fortsatte. Duktig pojke!

Kelli har tränat hela vintern på att bli lite långsammare… jo det kan man nog faktiskt säga. Hon är onödigt kvick i sina flanker och jag tycker det har blivit mycket bättre. Hon väger av mer i stället för att bara springa. OK hon är fortfarande inte långsam, det blir hon nog aldrig. Med tanke på hur otroligt mycket Sia har lugnat sig så fiinns det gott hopp. Några år till så är hon nog perfekt 🙂

knut_131212
Det är faktiskt lite synd om mig …

Sia är på ett strålande humör. Glad och lyhörd och gör det mesta rätt.

Knut är lika mindre halt som igår. Har bara gått i koppel och varit ensam på tomten. Tänker avvakta en vecka och se vad som händer.

Tjo!