Film

Har testat nya lilla videokameran (nej ingen ny vanlig kamera än…). En jättesmidig Sanyo Xacti som man kan ha i fickan, laddar in i datorn med minneskortet – hur smidigt kan det bli!?
Men sen kommer det värsta och det är redigera… fattar inte varför man måste exportera från Quicktime till AVI-fil för att redigera i Moviemaker. Jag började men gav upp, det tar för lång tid…  det får bli till vintern 😉 , just nu känns det viktigaste att kunna titta på dem.

Här är ett klipp från gårdagens träning med Sin. Hon är jätteduktig i högerhämten så därför tränar vi på vänster 🙂 Tappade bort ljudet men jag säger vänster och pyschar. Hon blir lite snäv men känner av djuren så bra så det är inget problem. Hon har snarare tendenser bli för vid änd för snäv så det bekymrar mig inte särskilt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=30Ky_KdJWVo]

Och här ligger Fame och tittar på lammen i skogen 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FF1xTFkEG88]

Och här ett klipp från gårdagens agilityträning med Fame. Hon ”vann” dagens träningsbana på det här loppet. Jag har svårt hinna med efter röda tunneln och det går väl inte så jättefort, men hon skottar på rätt bra ändå tycker jag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zb8XiUbHXb8 ]

Vill ni se resten av dagens träningar gå till min youtube.