Kelli har bott här 1 vecka…

Hon är en lättlärd liten dam och hon har lärt sig att sitt = något som är bra. Hon sätter sig när hon ska få mat, när jag ska öppna buren, när hon vill ha godis, när jag håller emot i kopplet… Just nu tror hon att sitt är nyckeln till allt hon vill  😀  Ganska söt… jag tror hon är lik sin mormor ❓  men hon är också lik tikarna på pappas sida… Kellie, Jill, Samantha… bara o välja 🙂
kelli_10v_sitt

kelli_10v_leksak
Hon är väldigt aktiv och busig, vill ingen leka så roar hon sig utan problem på egen hand. Pysslig skulle Ann säga 😉
Hon älskar får… så fort hon får chansen så river och sliter hon i våra fårskinn – hmmmmmm 😮

kelli_10v_fame
Poserar med moster Fame (klicka för större bild). Hon har stor respekt för Fame och apar efter allt hon gör. Att få en hund som inte vallar hundar lär bli mer eller mindre omöjligt 😛

Just nu river och sliter hon i Torbjörns papperskorg… nyss försökte hon döda Ettans igloo… och före det brakade det till utanför, då släpade hon på en snöskyffel. Igår krossade hon en lerkruka, alla skor som vi inte är så jätterädda om ligger på tomten och resten står på toaletten eller i garderoben.

Den absoluta favoriten är sköldpaddan. Den får sig en omgång flera gånger per dag – hon kastar sig över den, försöker döda själva kroppen och när hon inte får tag så går hon på fötter och huvud. I förrgår när jag kom hem låg den i hundrummet med stängd grind. Där gick liksom gränsen – HUR hade den hamnat där… Jo, det var visst en husse som tyckte hon skulle ha nåt skoj när hon var själv :mrgreen:kelli_9v_padda
För övrigt är hon snabb som en pil och jag får ha henne ganska mycket i koppel eftersom det finns en del fula faror här hemma. Hästar, elstaket o bilar… Ho
n slocknar hon så fort man stänger burdörren men hon har svårt komma till ro annars, jag får liksom styra upp så hon får sovtid på dagarna. Direkt jag vrider på nyckeln till bilmotorn så sover hon som en stock. Nätterna är helt tysta och rena (!). Hon är helt enkelt en liten supervalp. Men hade ni trott jag skulle skriva nåt annat, haha 😆

Oj nu är hon i fåtöljen på väg upp i fönstret… 😮