Vårtecken!

Idag tog jag med mig kameran och provade skogen. Det är ca 5 cm snö ovanpå ett tjockt lager av skare. Totalt är nog snödjupet runt 40 cm skulle jag tippa. Det känns när det bär igenom… Mina knän tar rätt mycket stryk av att ideligen ramla igenom skaren så därför har det inte blivit så mycket skogen på slutet.
Vi gick via fårhagen…

Hon är rätt grann…


Ooops här bar skaren igenom… men det förtog inte koncentrationen.


Finns mycket godis i fårhagen…

men vad är detta?


Jag letade efter vårblommor och hittad denna lilla kompis! Så himla söt satt han där i en sydbacke! Såg även en fjäril som jag inte hann fånga.


Avslutade med att inspektera träningshagen. Här ligger vår stol som vi brukar ha som rundningsmärke i hämten. Inte riktigt träningsbart än…

8 svar på ”Vårtecken!”

  1. Härligt med vårtecken. Jag väntar ivrigt på att snön ska smälta så jag kan ta hem mina får och sätta igång med vallningen igen. har haft kurser hela dagen idag i strålande sol! Underbart. Va fin hon är Kelli!

  2. Gud vilka härliga bilder o vilken skojig bild på mumsande vaddetnuärförnåt. Teleobjektiv ftw!!!!

  3. Alltså du är ju så duktig på att fota Eva!!!! Så söt den lille krabaten var som du hittade 🙂
    Jag är rädd för att även mindre söta och charmiga krabater också börjar vakna till liv…ormar och fästingar…HUA!!!

Kommentarer är stängda.