Film på Kellis vallhundsprov

Det var lite stökigt innan fåren stod still så utgången kommer inte förrän 1,30 in i filmen (som är 10 minuter). Hon gör ett väldigt tidigt upptag eftersom fåren börjar dra (till vänster i bild). Jag chansade på att hon hade rätt (förmodligen hade jag inget val om jag känner damen rätt…) och det visade sig fungera utmärkt. Fåren var överhuvudtaget svåra att få grepp på, de gled som tvålar. Något som även de äldre hundarna hade problem med. Att Kelli dessutom inte kan höger vänster ur balans än (inte utan grov hjälp) gjorde ju inte saken enklare precis…
Filmen blev kass kvalitet och jag fattar inte vad jag gör för fel. Den såg mycket bättre ut innan jag lade ut den. Men men… nån kanske tycker det är kul att se ändå så här kommer den. Tack Ann för filmningen!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2oaVKINOegw]

5 svar på ”Film på Kellis vallhundsprov”

  1. Åh, vilken härlig resa ni verkar haft!!! Och vilka framgångar och resultat – jättekul! 🙂 Inte för att jag begriper ett jota av vallning men att leva som familjen Taikon och tävla hund och umgås med likasinnade i en vecka vet jag är underbart!!!
    Ses i morron på kursen!

Kommentarer är stängda.