Ninjo & slalomfabriken

Slalom – känns som en never ending story vad gäller inlärning. Mina hundar är verkligen urusla på slalom och nu har jag fått en som (om möjligt) är ännu sämre – flåt Ann men han fattar nada med mig. Jag måste träna om om det ska funka.

Nåväl. Nu är det 4 pinnar V-slalom – lite xtra isär – som står i trädgården. Målet är att Ninjo och Busy ska träna upp åtminstone hälften av all mat…. med start idag.

Sia, Ettan o Fame får träna på ”riktig” slalom på klubben i slutet av veckan. Måste verkligen ta tag i detta om vi ska komma nån vart.

(sen är frågan om jag kommer tävla med 4 hundar…. känns som jag nått nån gräns)

Fåren har vallats lite på. Försökte lite delning med Sia, men hon blir mest het och känns inte som bra träning. Tackorna på Seglinge är helt ok att träna lite fösning på, dom är gamla och rutinerade. Rusar inte i onödan.

Lite eftertanke från trafiken i Skåne. Är skåningar dåliga bilförare eller hade jag bara otur? Antingen körde dom typ 65 där det var 70, 85 där det var 90 ELLER så kom dom omkörande på dom mest livsfarliga ställen… Hur irriterande kan det vara när dom inte ens kör 70? sitter och masar i 60-65. Drar på sig onödiga omkörningar osv. Faktum att jag aldrig stött på så många usla bilförare på länge. 

För övrigt är Ninjo hur gullig som helst. Visst låter han – men det finns ju fler som gör på det här stället.   Han smälter in rätt bra faktiskt. Tur vi bor lite ensligt kanske…   Har satt upp varningsskyltar