Till salu / skänkes … förrådröjning :)

I samband med att jag håller på och byter bil så har jag även börjat röja lite i förrådet. Hittade några saker som jag tänkte göra mig av med … bilder finns längre ner på sidan!

Bildskärm till dator – skänkes!

Laserskrivare HP – skänkes (den fungerade när den ställdes undan men här lämnas inga garantier, den är inte använd på ett par år)

Dragsele i läder – jättefiin lädersele som jag fick eller köpte av Tessi en gång i tiden som hade den till sin springer spaniel. Den är alltså till en ganska liten stor hund, ja ni ser hur den passar på Kelli. Halsringen mäter 20 x 15 cm. Pris: 100 kr Såld

Svart transportväska med blå detalj – den här har flugit både sheltie och bc-valp men jag köpte den till Ettan och hon har aldrig tyckt om den… Mått Längd 42, höjd 31, bredd 20 cm. Pris: 100 kr. Såld

Blå tygväska – transportväska för papillon – det här var Pyrets favorit. Hon flög  i den till Helsingfors en gång. Numera är den nog inte tillåten till flyg.  Mått ca 47×25 h 30. Pris 100 kr.

Barngrind/hundgrind – ställbar till dörröppning som är ca 90 cm. höjd 75 cm. Spänns fast i dörröppningen. Pris: 200 kr. Såld

Blank stålbur i bra kvalitet – passar papillon och kanske något större hund. 30 x 48 höjd 39. Pris 300 kr.

Svart stålbur – till stor hund, mått står på bilden. Pris: 300 kr. Såld

Klicka för större bilder!

8 svar på ”Till salu / skänkes … förrådröjning :)”

  1. ”flygväskan”, kan man ha den på ryggen? Och hur länge kan en schappevalp tänkas få plats i den? 🙂

    1. Åsa jag tror inte den funkar på ryggen. Jag tror inte jag har sett en schappevalp så jag kan inte svara på hur länge den får plats i den. Den är liten och det är lågt i ”tak”.
      Om du ska bära valpen så rekommenderar jag en stor jacka som du snör åt i midjan med ett skärp.

  2. Äsch… ska köra O ett varv i tumlaren så får vi se o jag lägger ett bud på den lilla 😉

  3. Hej Eva!
    Ska hämta hem Bc valp från Holland.
    Är den svarta väskan godkänd för det?
    för då är jag intresserad.
    Maria i Linköping

    1. Jag kan inte lova att den är godkänd. Håller den måtten så borde den duga. Jag har inte använt den själv för att flyga, bara lånat ut den. Anki flög hem sin bc-valp i den, du kan ju höra med henne hur hon tyckte det fungerade. Kontakta mig så får du kontaktinfo.

      Eva

  4. Hej!
    Du får gärna skicka kontaktinfo till Anki.
    Så ska jag ta reda på måtten den måste ha.
    Vet bara att den måste vara vatten tät i botten =)

Kommentarer är stängda.