Vinst i Kellis comeback!

Kelli vann klubbens IK1-tävling i Riala igår. Före den här helgen har hon inte startat sen april och lördagens KM visade en lite överpeppad och olydig dam. Hon gör ju aldrig något dumt men jag skulle uppskatta lite bättre lydnad. Även igår faktiskt, trots att vi vann.
Jag blev lite överraskad av poängen 91 med 50 (full pott) på hämtet. Men det är två år sen jag tävlade IK1 senast och har antagligen glömt att det bedöms en smula snällare än IK2.

Lilla gumman var såklart duktig och vi fick fina priser idag igen. Presentkort på Folksam och lite pansarkex är mumsfilibabba. Roligt att Vera-matte Petra kom tvåa med sin Mick.

Jag är verkligen imponerad av Jeanette (med god hjälp av Nils och djurägaren Åsa) som har organiserat hela tävlingshelgen. Det har funkat kanonbra! Proffsigt med god information både före och under tävlingen, mycket omtanke med servering, parkering och toalett.
Dessutom har det serverats fantastiska luncher, fåren var kanon, ya och gamla funktionärer som var jätteduktiga. Guldstjärna till utställarna båda dagarna. Det var riktigt proffsig utställning och inte en enda miss vad jag kunde se. Jag hoppas vi kan ha fler tävlingar där.

Kelli firade med en tupplur i soffan… vad annat kan man göra i det här eviga regnandet. Man ska ju inte klaga men jag är så otroligt less på regn. Även om det är fint långa stunder under dagen så bara måste det komma en regnskur. Jag undrar hur många soltimmar vi haft sen i våras?

Jag vill ha SOL!

7 svar på ”Vinst i Kellis comeback!”

  1. Grattis till vinst ! Du ska inte bli överraskad över poängen, jag har ju avlat för att få full pott i hämtet 😉
    Kramar

Kommentarer är stängda.