Hassel tränar på…

Idag fick jag för mig att göra en ränna. Eftersom vi hade en åtta-grindars-VP-fålla så tänkte jag fyra grindar på var sida. Gick ju inte. Fick fundera. Kom på att ställa dem vinklade – då stod de utan att falla så fort man kom åt dem. Så här fick det bli (dumt göra det för lätt 😉 ):
IMG_7192
Smalt? javisst. Svårt? javisst. Varför inte prova med den lilla unghunden? Och ta fram mobilkameran? Ja varför inte?
Jag tycker han sköter sig väldigt bra. Han blir lite fundersam när han ska trycka tackor på utsidan, när det finns tackor på insidan som också behöver tryckas… Jag är i alla fall väldigt glad  för denne lille hunden!

När jag kom in med filmerna i mobilen fick jag plötsligt motivation att redigera på ”riktigt” – det är väldigt roligt men ack så tidsödande. Så mycket enklare att bara skicka upp allting på Facebook…
Men jag gillar inte riktigt det där med Facebook hit o dit. Det är mer för stunden. Det som hamnar här i bloggen, det finns liksom kvar på ett annat sätt. Eller?

Hittade även en bild från när vi flyttade tackor o lamm. De äldsta lammen är nu frånskilda. Baggen fick tre söner att ta hand om, måttligt road men snäll är han i alla fall mot dem. Snäll men lite sträng.
IMG_7188

3 svar på ”Hassel tränar på…”

Kommentarer är stängda.