Valt bort den bästa?

Härlig träning hos Anki ikväll. Det har varit över 30 grader idag men kvällen var ljuvligt ljummen.
Kelli genrepade inför helgens SM-kval och Hassel nötte fråndrivningar. Nöjd med båda!
20140723-230139-82899823.jpg

Jag har haft beslutsångest senaste veckan eftersom jag har tre hundar som klarat SM-kvalgränsen men endast två får starta. Max två hundar per förare på SM. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle kunna hamna i den angenäma sitsen. Men nu är jag där och jag tycker att det är en konstig regel. Det är tre förare i landet som har tre hundar kvalade. Vad hade det gjort om alla fått vara med? Speciellt nu när det är 120 st som får gå Kvarts-finalen. Vad hade tre till gjort?
Hur somhelst så efter många om o men så valde jag bort Sia. Trots att hon på papperet är den bästa. Hon är helt klart mest erfaren men ändå föll mitt val så. Anledningen är bland annat att det på SM delas ut landslagspoäng och eftersom Sia är så gammal så tror jag Kelli och Knut har större nytta av sådana. Men det var verkligen inget självklart val. Hoppas jag inte behöver ångra mig! Sia får nöja sig med sina landslagsinsatser i år. Jag tänkte det får bli hennes avslut på karriären. Sluta på topp.

Ett svar på ”Valt bort den bästa?”

  1. Det är väl lex Mosse. Ingen trodde väl att det skulle bli ett problem för andra? Stort grattis till ET så, trots allt, härligt problem !

Kommentarer är stängda.