Kellis valpar

Jag har ju haft lite lösa planer om att para Kelli i vinter men nu har jag bestämt mig för att skjuta upp det. Hon kommer inte löpa förrän i januari och då hamnar vi i slutet av maj innan valparna är levererade. Det tar för mycket på tränings- och tävlingssäsongen så jag avstår. Jag har mycket jag vill träna i vinter och vår, vi behöver bli bättre på sortering och dubbelhämt, jag ska lära in stå och vi ska träna in ett stabilare, lugnare tempo. Vi har ju ett NM att sikta på i år!

Vet att många som anmält intresse för valp nu blir besvikna men det kan inte hjälpas. Vi får hoppas hon skjuter lite på löpen hela tiden så kan det kanske passa till hösten. Den som vill ha någon som liknar Kelli kan kolla på Kennel Seemework, där blir det förmodligen valpar efter Kellis helsyster Becca i vinter.
kelli_141201
becca_head
Seemework Becca