Landslagsläger

Härligt påskfirande på landslagsläger i Klämmestorp hos Ann och Isi Awes. Det var vallningsträning i dagarna tre och norska toppföraren Jaran Knive var anlitad som tränare. Vi fick utmanande uppgifter som skulle avslöja våra svagheter, vilket de verkligen också gjorde. Därefter fick vi coaching runt detta och det kändes riktigt bra. Jag har med mig många goda idéer om hur jag och Kelli kan förbättra oss.

Marker och service var verkligen toppen. Marianne och Katja, våra ledare, har verkligen organiserat allithop bra. Ann och Isi stod för markservice både vad gäller lunch, boende och fårhantering. Känner mig riktigt bortskämd. Dessutom var vädret på sitt bästa humör, kan det bli bättre?
landslagslager2015
Årets landslag (fem st saknas). Foto: Ann Awes


Panoramabild över träningsfältet. Vi gjorde långt hämt med knixiga utgångar och rejäl motvind. Dubbelhämt med dolda får och knepiga utgångar.


Jaran gick igenom sitt sorteringssystem och alla fick prova på.

Som avslutning körde vi en tävling på full bana. Utgången blev mest avgörande och Mikaela med Q vann! Cool att damma av hela landslaget som debutant och dessutom med sin reservhund! Grattis Mickis!

Ett svar på ”Landslagsläger”

Kommentarer är stängda.