Mer fritid

Här har det hänt lite saker sista dagarna och ibland tar livet oväntade vändningar. För min del handlar det om att mitt landslagsledaruppdrag slutade tidigare än vad jag hade planerat.
Jag tänker inte gå in i detalj om vad som hänt här i bloggen. Det är många faktorer som spelat in och det hänger inte på en enstaka händelse eller enskild person.
Sammanfattningsvis kan man säga att vi sista dagen på lägret hamnade i ett låst negativ läge som kändes omöjligt att vända. Ansvaret för detta ligger naturligtvis i första hand på oss ledare. Eftersom nästa möte med gruppen är VM såg vi ingen annan utväg än att snabbt organisera om oss och tillsätta en ny ledning. Försöka hitta ledare som kan gå in med en positiv attityd utan ”lik i garderoben”. Pusselbitarna föll på plats snabbare än man kunde drömma om och det känns bra att så snabbt kunna lämna över truppen i goda händer. Nils Lindqvist och Maria Melakari känns helt rätt som våra efterträdare.

Jag var först ledsen men nu känns det som ett klokt och bra beslut och det absolut bästa för truppen. Nu känner jag mig lättad och stolt i stället. För visst finns det höjdpunkter och positiva saker. Jag vet att vi har ett otroligt bra landslag och nog kommer jag ta åt mig en smula av äran när de vinner medaljer på årets mästerskap.

 

 

Mycket av lägret var väldigt roligt och här kommer några bilder från helgens aktiviteter.


Helgens höjdare – vår team-building-övning i fårhagen! Väldigt roligt och här sattes verkligen samarbetsförmågan på prov. Deltagarna hade olika ”roller” och här ser vi ”Praktikanten” Veronica som hade till uppdrag att bara säga ”Kanske det…”

På begäran blev det repris från föregående år med norsk karaoke…

Härlig bild på smallaget

 

Avslutningsvis en bild på hela lägertruppen.
Hopp och Hej!