Kelli är med i landslaget och ligger 4.a på årets ranking

eva_kelli_sm10_fototomasnyberg_trelleborgallehandaKelli är med i årets landslag och vi ska representera Sverige på EM Contintental Sheepdog Championship som går sista helgen i augusti i Juva, Finland. Vi ska även vara med på Nordiska som i år arrangeras på hemmaplan av vår klubb SULVK. Hon är även klar för kvartsfinal i SM och Agria Cup. Jag har ju alltid trott mycket på Kelli men att vi skulle gå så här långt är lite av en dröm. Hon är en liten skatt och jag tycker otroligt mycket om henne. Förutom att hon utvecklats till en väldigt duktig vallhund är hon dekelli_131008n socialaste och goaste hund man kan tänka sig. Lägg där till att hon är en fantastisk mor till 7 superfina valpar. Ibland räcker inte orden till för att beskriva hur mycket man uppskattar och älskar sin hund. Kände att jag behövde skriva ner det 🙂
Nedan finns rankinglistorna på alla 155 hundarna som tagit poäng under det kvalår som avslutades 15 juli. För att ta poäng måste man placera sig topp 10 i IK2. Fyra resultat räknas. Vinst ger 10 p, tvåa 9 p osv.
Kelli ligger 4.a och hennes söner Kjapp och Hassel finns på placering 75 och 103. Till Kvarts-SM får 120 hundar vara med så dit är alla tre klara. Till Agria Cup får 60 hundar delta och dit är Kelli klar. Men ibland blir det många återbud så chansen finns att åtminstone Kjapp får vara med även där.
ranking1_20ranking81-120ranking21_40 ranking121-155

2 svar på ”Kelli är med i landslaget och ligger 4.a på årets ranking”

  1. Underbara Kelli och superduktiga Eva som har fört henne till framgångarna! Lycka till på alla mästerskap!

Kommentarer är stängda.