Bernie vinst IK1

stskuggan_Bernie
13 aug 2017 1. Lena o Kajsa 2. Öysten o Bellman 3. Eva o Bernie
Bernie_vinstskkuggan
Stora Skuggan 12 aug 2017 1. Eva o Bernie 2.a Mia o Evve 3. Lena o Kajsa

I år har jag och Bernie tävlat en del IK1 och målet har varit att samla poäng för att få vara med på Unghunds-SM. Jag tycker han är begåvad med många goda egenskaper även om det fortfarande finns mycket att slipa på.
I lördags på Stora Skuggan höll vi ihop riktigt bra och det räckte till vinst. Vi hade ett lamm som ville springa tillbaks och en tacka som ifrågasatte honom. Dessutom en familj med barnvagn mitt i vägen i sista drivningsbenet. Bernie skötte detta mycket bra och jag är väldigt nöjd med den lille killen.
Igår, dag 2, så fick vi inte till samma harmoni i rundan men det blev ändå hyfsat och räckte till en tredjeplats. Han vill verkligen jobba och har full kontroll på djuren. Men ibland glömmer han att vi inte bara ska flytta djur, vi ska göra det rakt och fint också hehe.
Nu är IK1-tävlandet slut för Bernies del och större saker väntar. Han hamnade 8.a på årets ranking till U-SM och det är långt över mina förväntningar. Roligt att våra träningskompisar också kvalat och Lena/Kajsa hamnade 4.a, Anna/Debbie 13.e och Anna/Prime 21.a. Alla inkvalade!!