Sam

I onsdags eftermiddag bar det iväg för att para Flaxa med Sam. Det visade sig att vi var lite för tidigt på det så det blev ingen parning. Jörgen Olsson hade hand om honom eftersom han parat en egen tik och eftersom Mosse är i USA så fick vi ta med Sam hem. Ett stort förtroende att ha hand om en sån dyrgrip!
Foto: Anna & Oskar

Nu är det fredag morgon och fortfarande ingen parning. Det är lite halvhjärtade försök. Vi var ju duktiga och tog blodprov i måndags men posten lyckades slarva bort det. Tog nytt blodprov i tisdags och även det slarvade posten bort. HELT otroligt. Därför tog vi beslutet att åka iväg fastän det är lite tidigt i löpet. Igår fick vi svaret att progesteronet var lågt och att det borde vara dax nu i helgen. Skönt iaf att vi inte är för sena.

Nu har jag både Flaxa och Sam här och just nu ylar dom ikapp… den ena i hundgårn och den andra inne. Har nyss låtit dem träffas för en liten kärleksdate men det ledde inte till något.

Nytt försök senare idag.

Väldigt skönt att Anna kunde ta med sig Knut hem så slipper jag oroa mig för att det skulle bli fel pappa på valpisarna 😮

Så roligt att han sköter sig! Så här gulligt skriver Anna i sin blogg:

”Knut är verkligen SKITGULLIG! En vuxen hane som bara är så söt som en kopp socker!
Han har varit med på styrelsemöte ikväll och hälsat på alla utan minsta tjafs, supertrevlig rätt igenom. Schäferhanar och boxertikar och valpar och unghundar. Allt är bara jättemysigt om man heter Knut!”

Så jag får väl kontra tillbaks… Flaxa är verkligen SKITGULLIG! och det har gått över förväntan att integrera henne i min flock! Igår när jag kom in låg hon i Fames bädd och Ettan låg på en kudde bredvid – såå sött! Hon smälter in i flocken som hon alltid har bott här.