Provar rörliga bilder

Har försökt fota valparna i rörelse… nu är bara frågan hur fanken jag får rätt inställning i kameran!? Dessa är fotade på sportläget och det är jättesvårt få fokuset på rätt ställe…. men sööta är dom ellerhur!!!

5 svar på ”Provar rörliga bilder”

 1. Du är kanon på att fota!!Lika roligt varje dag att se trollen växa till sig. De är underbara!

  Kram
  ANNA

 2. Fokuset ligger nog där det ska, men valparna är lite för snabba för de slutartider du har haft, så det blir förstås lite rörelseoskärpa. Sportläget kan inte ställa in allting rätt alltid, utan ibland måste man göra egna inställninger.

  Jag tycker dock inte att det gör något med rörelseoskärpa i actionbilder. Ibland är det t.o.m. en fördel för att det visar att det går undan.

  Jag tycker att du har lyckats bra. Det är inte så lätt att få bra bilder så här års, ens utomhus på dagen. Ljuset är för dassigt.

 3. Håller med Per, bra jobbat med de förutsättningarna! Sportläget tar så fort det går med det ljuset. Jag ska visa hur du fotar på s-läget med slutarprioritet. Men jag har faktiskt gått över till sport, blir bättre då!!!

 4. Härliga bilder på valparna och vad de har vuxit.
  Ang. inställningen på kameran – ha så högt ISO tal som möjligt.
  MVH
  Monia

Kommentarer är stängda.