Underbar promenad!

Idag lyser solen och det är bortåt 10 grader kallt. Så otroligt vackert. Jag tog med kameran….

Seglinges stora stallar syns i bakgrunden


Kelli


Fame


Sia


Flaxa


Kelli


Knut

Fler bilder finns i galleriet!

8 svar på ”Underbar promenad!”

 1. Tänkte på dig när jag vaknade idag och såg det underbara ljuset! Vad fantastiska bilder det blev!! Är du nöjd med dem, blev det som du ville? Jag tycker du tagit döbra foton!

 2. TACK! 🙂 I det stora hela är jag nöjd, de är ju ljusår mycket bättre än vad jag brukar ta. Jag har svårt för att få skärpan exakt där jag vill ha den, jag förväntar mig nog ännu mer knivskarpt, men det blir bättre 🙂 Och så har jag ju kvar photoshop att ta till… 😉
  Bilderna har nog tappat lite kvalitet när jag lagt ut dem, eftersom galleriet autominskar till lägre upplösning.

  1. Förresten! Kolla i galleriet bilderna på Fame när hon står stilla. De är tagna exakt lika men den ena med sportläge och den andra med landscape. Intressant!

 3. Du menar den här http://iloapp.seglinge.se/data/_gallery/public/14/1261908715_resized.jpg?width=551&height=640 och den här http://iloapp.seglinge.se/data/_gallery/public/14/1261908725_resized.jpg?width=955&height=640 ?

  Den första bilden har ju skärpan helt korrekt och skärpedjupet (att det är suddigt bakom) gör att bilden blir väldigt fin. Den andra bilden har ingen skärpa någonstans egentligen och skulle lika gärna kunna varit tagen med en mycket sämre kamera, en kompaktkamera eller en mobilkamera.

  Den första bilden är riktigt, riktigt läcker!

Kommentarer är stängda.