Kors i taket!

Jag har tränat agility idag och det är väldigt längesen senast! Visst, vi har tagit nån slalom och balans här ute i trädgården men en organiserad träning, med kompisar. Det minns jag inte när jag var på senast…
Hundarna var överlyckliga och visste inte på vilket ben de skulle stå 😮 Själv blev jag så jäkla andfådd att jag fick hålla mig i sargen för att inte svimma (ok överdriver liiite). Men det lösa ridhusspånet – det suger! 
Vi körde VM-bana Agilitylagklassen large  med däck i stället för bord.
Femsing började och förutom att hon gjorde ett svanhopp innan när gungan slog i marken så lyckades vi köra felfritt. Tappade henne lite efter gungan och hann därför inte med mina framförbyten före slalom. Det blev bakom byte till slalom och hon svängde fint in mellan hindren. Bra!
Sia var het som en spis och det var lögn i h-e att få henne att inte ta A.et efter däcket. Dessutom hoppade hon från nocken ungefär… Suck o stön. Vi vilade lite och körde igen och då gick det riktigt bra. Förutom att jag drog henne ur sista porten av slalom. Behövde flera försök för att lyckas fullfölja slalomen.
Positivt ändå att hon är het och vill framåt i banan, söker hinder själv! Är lite ovan vid det bara, hon brukar inte släppa på det viset i vanliga fall. Hm.
Ettan fick köra lite gunga och slalom. Gick kanonbra ända ut på gungan och inget fusk i slalom. Toppen!
Knut (som inte är aglityhund 😀 ) gjorde balansbom med full rulle mot kontaktfält. Bra! Provade även lite A och gunga. Faktiskt första gången han fick göra en gunga. Självklart gjorde han även det bra. Trodde ni jag skulle skriva nåt annat 😀  hehe. Några slalom och han har lite svårt hantera farten men vi fick till ett par riktigt bra. Dessutom… han som rivit med brutal hoppteknik hoppade 60-hinder som han aldrig gjort annat. Liksom bara för att han inte är nån agilityhund än.

Summering:  Konstigt att hundarna kommer ihåg så mycket trots att man tränar så lite!

Frågeställning:  Ska jag träna mer? Ska Knut bli agilityhund också? Vad vill jag?

Följ min blogg med bloggkoll