Hälsningar från Ninjo!

Kommer ni ihåg Ninjo? 
 Den gulliga pappisen som bodde hos oss några månader? Som före det bodde hoss Ann och före det hos Sebba. Som sen flyttade till familjen Boman-Ivarsson i Falkenberg? Det är ett par år sen nu och det är så roligt att få rapporter från honom!

Allt fungerar så fantastiskt bra. Han är älskad och bortskämd och man blir bara så himla glad! Birgitta har skrivit ett långt brev och bifogat några bilder. Jag har ingen scanner och just nu hittade jag ingen bra bild så denna får duga.
De tränar lite agility men tyvärr har det inte blivit så mycket det senaste året. Hindren på brukshundklubben i Falkenberg har tydligen varit inlåsta eftersom hundungdomen lades ner och det var deras hinder! Så märkligt.
Birgitta berättar att när de är på promenader i skogen och passerar vägen mot BK så vill han prompt gå åt det hållet. Hon får nästan dra honom för att få honom med sig åt andra hållet. Så sött. Sen promenerar de mycket på stranden och det älskar han, ja vem minns inte den lille badaren! Jag har aldrig träffat en pappis som varit så förtjust i vatten som Ninjo.

2 svar på ”Hälsningar från Ninjo!”

  1. Åhh, lilla söta Ninjo, en riktig badare var han verkligen, låg mitt ute i ån när jag fått upp alla stora hundarna 🙂 Han förtjänar verkligen att få vara kung i sitt hus!

Kommentarer är stängda.