-10

I morse var det -10 men solen kom snabbt och det har varit plusgrader hela dan – så OTROLIGT uppfriskande! Började med att färga hemsidan – DEN färgen lär väl inte lämna någon oberörd…

Tog med mig hundarna till Uppsala för lite shopping. Hundmat, kollade efter den billiga snuggle-safen men den fanns inte…  jaja, jag har ju redan köpt, men tänkte man kunde bunkra som present… Tog sen en vända ut till Lenas agilitybana, höll inte på och hitta rätt och var in på varenda krokväg som fanns innan jag kom på var det var man skulle svänga. Drog ut slalom hopp och tunnel utanför på parkeringen och så körde jag hund efter hund… Så…. Nu har vi börjat vår intensiv-slalomträning.
Det gick riktigt bra. Även Busy klarade 10 pinnar slalom (large) de flesta gångerna. Ställde en skål efteråt och det blev svårt men hon klarade det efter en stund. Vinklade slalomen så  hon verkligen var tvungen runda sista pinnen. Det finns hopp om det lilla livet!
Ettan var måttligt road men gjorde vad jag bad henne om. Hon är en riktig latmask 
Fame var också lite svårflörtad. Sen ställde jag matskålen efter och då blev det fart på gamla Femsing. Jäklar vad hon stegade på, riktigt roligt var det.
Sia var som vanligt duktig…

Sen blev det Plantagen och lite vårblommor – så sött!

Postade Kuvertet idag också. Så nur är det gjort  kände mig riktigt upprymd när det försvann in i gula lådan.

Nu ska jag fodra fårskallar och sen åka till min brorsa i Stockholm.