Norrtälje

Var en sväng till Norrtälje o officiell agility 1 idag med Busy. Hon ”blåste” av balansen… dvs. hon tappade balansen och trillade av mitt uppepå… förmodligen helt hennes eget fel men det blåste ordentligt…   För övrigt var hon okoncentrerad igen. Måste kolla alla löv som blåser omkring, allt som händer utanför etc. Konstigt att hon ändå springer rätt väg… för det gör hon. Men när hon är sådär okoncentrerad så går det jättesakta. Jaja… det går väl över. Lite träning brukar hjälpa…  Sen hade dom en sån lång tung platt som jag inte ville prova med henne så vi åkte hem. Alltså, inget fel på platten men det finns kortare och lättare och jag vill inte riskera förstöra nåt nu när hon äntligen börjar kunna ta den.  Ingången på en platt tunnel ska vara 90 cm lång och släpte 250 – 350 cm. För liten Busy är den där sista metern BETYDELSEFULL!!! Mycket betydelsefull.   Fram med saxarna!
För övrigt så gick Joppe o Eva bra och blev nog pinne i båda klasserna tror jag, åtminstone i ag 1! GRATTIS!
Atas och Ia startade också och han är bara för läcker!  Han är blixtrande snabb så det är svårt att styra förstås, men han verkar väldigt hindersäker och bra grundtränad. Hur bra som helst kommer det bli men idag blev det disk.
Nu ska vi ut o cykla i blåsten!