SM-kvalad!

Upptäckte nu att Fame faktiskt redan är SM-kvalad till 2007… detta på vår första tävling för året. 3 placeringspinnar i hopp och 3 i agiliy har hon. Man kan kvala antingen på 3+3 placeringspinnar eller på 4+4 felfripinnar.

Angående Busy så har jag fått veta om ytterligare 8 hundar som betett sig väldigt underligt i Kumla. 
Ska försöka klura ut om vi har nån gemensam nämnare som kan vara orsaken.

Ikväll var jag och tränade vallning med sk-gruppen. Med Sia. Hon gick riktigt bra. Vill glida lite i fösningen men var ganska lugn o sansad och riktigt lydig.

Efteråt åkte jag förbi Olandstrakten BK och provade om Busy ville köra agility i duggregnet. YES! sa hon. Vi tog några hopphinder, A  och gunga. Långhopp (som hon GICK över i Kumla) fixade hon galant. En largeslalom stod framme så vi testade den också. Inga problem. Hon var precis som vanligt. Pigg o träningssugen. SKUMT. Men kul.   Jag var riktigt orolig för henne i Kumla. Nu ska det bli spännande se hur hon är i Fagersta till helgen.