Rasbo bilder


Tävlingsfältet i Rasbo står klart inför helgen.


88 st leicestertackor som tränas inför tävlingen på att hanteras i sorteringsfållor och


så tränas de på att bli vallade i mindre grupper tex. att de klarar att gå in i en fålla eller tratt. Man kanske inte tänker på det när man är på en tävlinge. Det är inte bara själva tävlingsdagen som ska arrangeras. Det är väldigt mycket jobb med byggande av hanteringsfållor och invallning av tävlingsdjuren för att det ska fungera. Det är inte alldels enkelt men väldigt roligt. Vi var nog rejält trötta allihop, både 2- och 4-benta, när vi åkte hem.

Alla måste doppa fötterna i descinfektionsbadet innan man får gå in i hagen.

Här kommer en bildserie på några av de som var där:

Mynta


Vilja


Skorpan


Sia


Viljas fina Glen


Knut
 

2 svar på ”Rasbo bilder”

Kommentarer är stängda.