Malin & Swift på väg till VM!

Det är så fantastiskt! Det är verkligen på riktigt! Malin och Swift är på väg till agility-VM och ska representera Sverige både individuellt och i lag.
Jag är så stolt. Tänk att lille Swiften som föddes här hemma hos oss nu är landslagshund Och tänk att min Fame är mamma till en VM-hund! Det är så himla roligt! Tack Malin för alla högtidsstunder jag får!

Foto: Anita Axelsson


Swift och mamma Fame

Självklart ska jag åka ner till Tyskland och titta!!!
I morgon bitti, tidigt tidigt bär det iväg. Vi är elva personer i Knivsta-gänget som håller på och förbereder avresor nu.
Jag laddar med Youtube och lite pepplåtar 😀

 

Längtar!!

För er med Spotify:
http://open.spotify.com/track/0SXD2SYalWpZ1xlqmv4IDV

Heja Sverige!

3 svar på ”Malin & Swift på väg till VM!”

  1. WOW, vilken VM känsla du bjuder på i din blogg Eva!!! Jag får ståpäls! Jag kommer att vara så mycket på VM och heja med er som jag bara kan här hemifrån datorn! Ska lyssna på dina pepplåtar och bara låssas att jag är där! Heja Sverige och ett extra heja så klart på allas vår Malin och Swift!!!
    Go Malin Go!

  2. Oh vilken peppblogg! I LIKE! Malin och Swift är så häftiga 🙂 jag tror på dem! Jag håller tummarna för våra svenska superduper-ekipage!! Heja heja sverige!

Kommentarer är stängda.