Snart hemresa…

Sista dagen och vara vinterbleka kroppar har fatt en hel del farg men vi fixar inte manga timmar i solen trots hog solskyddsfaktor. Idag ar definitivt varmaste dagen och det kanns tur att den inte varit sa har hett hela tiden.
Forsokte ladda upp bilder direkt fran kameran, en fin bild fran stranden…. men det blev den har i stallet, hahaha. Det tog san tid sa den far duga:

Bilden ar fran en av vara forsta rundor runt affarerna strax utanfor hotellet och det har ar bara en av alla saker man kan kopa (vi kopte inte). Man maste pruta friskt och det ar valdigt ovant, kanns som Kanarieoarna pa sjuttiotalet. Men igar hittade vi, tack vare Anja, ett jattefint shoppingcenter i Patong, dar behovde man inte pruta. Ingen av oss var pa shopparhumor sa det blev faktiskt ingenting kopt. Men bara upplevelsen var vart resan dit!

Finns massor att beratta men det far bli nar jag kommer hem. Tyvarr kommer jag inte at Facebook langre, har ju varit skoj kunna halla kontakt dar men hotellet vill inte ladda ner alla cookies som FB vill.

Nu lite eftermiddagsvila / Sol Stol Pool 🙂

Vi se i morgon!

2 svar på ”Snart hemresa…”

Kommentarer är stängda.