Upp som en sol…

Japp. Så är man på jorden igen, fallet gick rätt fort… Jag vet vad jag behöver träna på kan man säga…
MEN! jag är ändå jättenöjd med dagen.

Båda tävlingarna (Gävle igår, Skutskär idag) har varit bra arrangerade. Lite strul med banbyggen på hoppbanan igår ställde till lite förseningar. Idag flöt det däremot på OTROLIGT bra!

Sia – agilityklassen bjöd på högerslalom och det tog väl typ 8 försök innan hon fixade det.  Resten gjorde hon fint, jag tog god tid på kontaktfälten och tog tillfället i akt att ”träna”.
I hoppklassen gick hon jättebra. Fick en rivning där jag förmodligen var lite för snabb ur situationen, direkt efter missade hon långhoppet och det kan varit jag som tappade fokus nån hundradel där (pga rivningen). Tog om den kombinationen och sen gick det jättebra (men blev disk eftersom jag tog om).
Hon är väldigt förig och duktigt på att svänga. Behöver träna målspurter med henne. Ja och så slalom förstås. (och allt annat…)

Fame – gick ett riktigt bra agilitylopp. En missad sväng kostade tid. Hon läser inte som jag vill och jag måste analysera vad jag gör för fel. Var inte nöjd med hennnes balans heller. Räckte ändå till en 5.e plats.
I hopploppet fick jag inte henne att svänga efter hinder 2, som var en threadle till 3. När hon väl svängde så rev hon 3.an och då gick jag av.

Ettan – gick en prydlig men långsam agilityklass. Ingen av oss var nog riktigt vakna och kanske hon känner av ryggen? När jag tänker efter så var det bäst sprutt på henne i helgens första lopp. Kanske dax att ransonera hennes tävlande ännu mer.
I hopploppet klarade vi allt svårt och jag lyckades svänga henne utan vägran! Bara en sån sak… Tyvärr tappade jag in henne i fel tunnelingång på slutet. Var väl inget snabbt lopp heller men en top-10 hade det nog räckt till.

Busy – skithund. Gjorde’t igen. TUR att hon hade fått fel i slalom före…  Ändå hade jag gått och gått och gått och gått med henne innan. SKIT.
I hopploppet var hon inte på hugget, iaf inte som hon kan vara. Sprang förbi ett hinder och ett hinder till men hon klarade platten (i båda loppen) och det var väl egentligen det viktigaste.

Ninjo – lyckades tråckla honom genom slalom i agilityklassen och han gick verkligen kanon. Sen sprang han förbi en tunnel (känns det igen?) plus rev ett hinder och värst av allt han hoppade STORT på balansen…
I hopploppet kunde han inte ta en port pga att där satt en hållare som var nerspikad i marken – såna som finns på alla tävlingar… Typ i 79.e försöket så gjorde han iaf rätt. Sen sprang vi närmsta vägen ut – fast egentligen hade vi ”bara” 5 fel och typ 3 minuter tidsfel…