Håller tummarna!

I helgen startar tre Seglingehundar på LP. Vi håller tummarna för er !!! Anna & Flugan, Jeanette & Guinness, Hedvig & Troll

Jeanette var här å genrepade idag. Jag tycker det gick riktigt bra. Guinness har stor, lite sökande utgång med bra lydnad. Blev lite het på nya får men Jeanette höll tummen på rätt ställe och sista rundan var mer än godkänd!

Håller på er !!! 

 

Idag har Sia delat av träningsflocken, ställt ut den och passat kvar den. Med GOD hjälp avSkorpan o Lena.
Även Ingela Z dök upp med nya hundar.

Än märks ingenting av Sias dräktighet. En liten antydan till matlust idag. Fortfarande står Frolic högst på önskelistan… något jag inte alls tycker om. Frolic känns som det onyttigaste man kan äta. Bara en slump att jag ens har det hemma, köper det aldrig (har vunnit det). Hoppas aptiten lossnar snart! Jobbigt när inte ens lammkött duger…

Ikväll har vi flyttat hinder från Knivsta till Lagga. Passade på att träna en sväng med De Tre. Dom gick riktigt bra alla tre.

Är lite bekymrad över Ninjo, han funkar inte riktgt som han borde. Han dyker ner i Fames matskål om han får chansen, och tokmorrar. Hon blir såklart skitförbannad, men han ger sig inte. Är KLART OROLIG att något hemskt ska hända. Fame och Sia är snälla, men det kan finnas gränser för vad dom kan tåla.
Idag när jag kom till klubben så kastade han sig ur bilen trots att jag bett honom stanna. Rusar fram och skäller ut massa hundar som redan var där. Vad händer om han möter nån som är lika förbannad som han? Jag vet inte riktigt om jag vill uppleva det. Ja, detta är verkligen nåt att ägna helgen åt att begrunda.