Valp på nyårsafton

Gott Nytt År!
Årets sista dag har ägnats åt fotografering. Vi har pysslat lite utomhus och alla hundar inkl valpar har varit med ute. Dom har ätit sin lunch utomhus och Prim har premiärbajsat ute   ser fram emot mer sånt! Mycket att torka nu… 
Valparnas sida är uppdaterad med dagsfärska porträttbilder – nåja kanske inte porträtt direkt… men jag tycker dom blev rätt bra.
Här är fler smakprov från dagens mästerfotograf…


En trio på trappan, Floyd, Knut o Femman


Sånt här vill vi se mer av utomhus…. heja Prim!


Seglingerestaurangen Siaservice börjar ransoneras kraftigt nu. Hon är alldeles sönderbiten (vilka lymlar!) så nu blir det mer vanlig mat åt små valpar. Alla har tagit omställningen bra. Vi har ökat succesivt sen förra fredan och är nu uppe i fem mål vanligt foder per dag. Ska snart bli fyra men jag vill inte ge så stora portioner än.

Jaha ja ni som har favoriter bland tikarna… hur enkelt är det? hehe 

Pricken


Lillfame


Femman


Dubbelpricken

Och så pojkarna!

Prim


John


Knut – fick bara en bild, han har ju så många sen förut…


Floyd, fastnade bara en gång idag då han inte var still annat än i famnen… så ni får en från häromdan i stället. Vill ni se en riktigt bra bild på honom får ni bläddra bak till julafton i bloggen.

Önskar er alla en trevlig nyårsafton! Hoppas era hundar klarar raketer o smällare utan men.
Här går cdn för fullt med smällare o åska – i år är det värsta året hittills här på Seglinge. Alla grannar verkar ha frossat i raketer i år och började smälla redan i förrgår. Fasar lite för kvällen faktiskt. Men men – är nog bättre än bo i stan iaf.

Tack alla för ett fantastiskt år!
GOTT NYTT ÅR!