Jag stångad – Tobbe vinst i Italien

Tobbe vann med Lisa America i Turin idag! Så himla härligt att de fick börja året med vinst! Loppet heter Gran Premio Costa Azzurra och är ett av de stora. 46′ euro i förstapris (till ägaren).

Kanske dags för en sån här igen 🙂

Igårkväll när jag skulle ta in tackorna så klantade jag till det i dubbel bemärkelse. Först råkade jag släppa in baggen med tackorna i stora utrymmet i stallet. Han har en egen dörr till sin lilla box och det brukar inte vara några problem att få honom gå in där. Belöningen brukar vänta därinne i form av kraftfoder!
Jag lyckades tråckla ut honom ett hack och han var på väg ut men stannade halvvägs. Jag stod och höll i grinden, hade inte stängt den ordentligt eftersom jag skulle gå efter honom ut, var planen. Han ville inte ut så jag ropade på Knut. Tänkte i min enfald att Knut skulle förstå uppgiften men han trodde naturligtvis att fåret höll på att smita. Dessutom flög han in genom gardinen och skrämde baggen. Med följd att baggen kastade sig in till tackorna igen och passade på att nita mig i farten. Det gick så himla fort och jag hann inte reagera för fem öre.
Trodde jag skulle svimma – så ont gjorde det. Kände hur krafterna liksom rann ur mig och var tvungen hålla i mig en stund. Skrek nog rätt bra också för Knut försvann som en avlöning ut genom gardinen (köldgardin som hänger i breda remsor för ingången) igen.
Som tur var missade han mitt knä med några cm så jag har en rejäl lårkaka och jäkligt ont i knäet. Tur att det inte var agilitytävling idag – det hade inte funkat 🙂
I normala fall är han snäll, vår bagge.

Nu ska jag rota fram nåt ätbart ur frysen, blir nog till och öppna champagnen i natt 😉

Ett svar på ”Jag stångad – Tobbe vinst i Italien”

  1. AJJJ!!! Baggen är ju en stor filur!
    ÅJJJ!!! Vad roligt med Lisa o Tobben!

Kommentarer är stängda.