Höst Älg Caddie Släktträff och en Derbyvinst!

Ingen tvekan, hösten är här.

Vad händer här då?

  • Tobbe har vunnit Derbyt och vi har haft några omtumlande dagar.
  • Älgjakt i Idre och den tilldelade älgen sköts i måndags. Fyra älgar till kunde ses på den lilla marken så det finns gott om dem.
  • Jag har gått en golfrunda som caddie. Ettan och Sia hängde med och det var måttligt populärt. Sia duckade varje gång nån höjde klubban… hon är lite skum ibland.
    Här är i alla fall en vinnare, Maj!
  • Vi har haft släktträff – 140 personer dök upp. Alla härstammande från Höstsäter-Jon och Maria (min farmors föräldrar). Otroligt många som jag aldrig träffat och många som jag inte sett på sisådär 30 år. Kul! Här är några ättlingar till min farmor (jag fick inte med alla på en bild).

    Här finns det mängder av bilder från träffen hostsatern.seglinge.se