Rättviksfilm

Egentligen borde jag inte plåga er med dessa filmer men för att banna mig själv så lägger jag ut dem i bloggen. Den första filmen är verkligen den jag ska ta fram och titta på då och då. Mest för att påminna mig om hur handling INTE ska se ut. Stackars Kelli… Det här är hopp 3 från igår.

Sen kommer ett bättre lopp med Kelli. Det är agility 2 från i lördags. Jag tappar min linje före långhoppet och tränger henne lite. Det gör att hon nästan missar hoppet efter, tar det men svänger åt fel håll. Det blev rätt bra ändå men jag släpper iväg henne över hoppet och det blev disk. Är ändå väldigt nöjd med den här insatsen.

Avslutningsvis ett lopp med Knut, en hopp 2. Jag gör ett dumt handlingsval och vi fick en rivning, därefter tappar jag honom på fel tunnelingång. Inbillar mig att jag hållit i bättre om vi varit felfria. Är jättenöjd med hans insats, framförallt att han hoppat bra hela helgen.

Tack Maria för filmerna!

3 svar på ”Rättviksfilm”

  1. De ser fina ut båda två, du har påläggskalvar nu 🙂 Lite finslipning så blir ni ruggiga! Gillar verklgien Kellis kontaktfält, mmmm! Agilitytvåan var verkligen strålande!

  2. Instämmer med föregående skrivare 🙂 dina hundar är suveräna!!! Ni är på gång och ni kommer att ha en strålande säsong framför er!

Kommentarer är stängda.