WindAnns kennelläger

20120514-093256.jpg
Nu ska vi se om jag får till det rätt…. På bänken: Cissi, Fame, Peg. Sittande/liggande från vänster: Wille, Fri, Eye, Gem, Hellen, Exit, Flipp, Håkan, Emil, Zeven, Opal, Fanny. Under bänken tror jag vi har Cleo.

Helgen har spenderats i Ängelsberg, på Finnbogården där Ann hade hyrt in sig för kennelläger. Det var väldigt roligt att även Fame och jag fick komma. Fame är ju mamma till Winda som är den tik Ann startade upp kenneln med.

Det är alltid lika mysigt att komma till Mats och Maria på Finnbogården, otroligt god mat, sköna sängar och roliga aktiviteter. Perfekt ställe för en kennelträff. Det var så roligt att träffa alla härliga hundar och deras duktiga förare, vilket gäng!

Eva-Karin Grönberg hade kameran uppe mest hela tiden och fick massor av fantastiska bilder. De ligger ute lite varstans på Facebook och bloggar och här kommer några till. Tack för de jättefina bilderna!


Härliga promenader med jag vet inte hur många hundar… Inte ett enda gruff hördes, helt otroligt.

Lördagen började med trix. Vi delades in i två grupper och skulle lära hundarna ett trix som ingen kunde innan. Det fick bli hoppa genom armarna. Fantastiskt att alla lärde sig det på ett litet kick, till och med pensionären Fame 🙂 Och hon kampade som sjutton, helt överlycklig över att få vara med och leka lite.

Vallning stod naturligtvis på schemat, alla gick en sväng (eller fler) inne i 25.an. Några träffade får för första gången medan andra var mer rutinerade såklart. Här en bild på en av de blivande stjärnorna, Annelies Gem (Key-Cima)

Gem är kullsyster med Elisabeth Lindborgs Grace som debuterade IK1 i helgen och därför inte kunde vara med på lägret. Grace drämde till med två förstapris direkt. Så himla coolt.

Här är det Cissi som apporterar en kratta 🙂

Helgen avslutades med en apporteringstävling där Ann hade samlat ihop allt möjligt. Himla skojigt att titta på. Inte hade jag förväntat mig att de skulle vilja apportera en kratta! Det här är Cissi, som vann tävlingen och visade vart skåpet ska stå. Gissa om jag blev förvånad när även Fame hämtade krattan! Undrar om hon såg på när Cissi hämtade den och ville härmas…?

Ettan var med och skötte minglandet 🙂

Tack alla inblandade för en underbar helg!

 

4 svar på ”WindAnns kennelläger”

  1. Ser härligt ut. Ja, vad hade det blivit utan Tomten. Ingen Swift, Prim, Nick och On. + nästan alla de som var med i helgen.

  2. Man kan nog säga att Tomten är skyldig till alla på bilden för utan Fame hade jag inte skaffat Flipp och hade jag inte skaffat Flipp och fastnat för vallningen hade jag inte skaffat Winda och utan Winda och vallningen hade jag ju aldrig köpt Peg heller 🙂

  3. Hej och tack för den fina kommentaren i bloggen! Och så kul det är att bilderna kommer till lite användning! Hoppas vi ses på agilitybanorna framöver!

  4. Vi är många som är tacksamma för Tomten och så gullig hon va när hon sprallade till och lärde sig att hoppa genom armarna! Hoppas att även dom generna kommer igen i våra småttingar så vi får glädjas åt dom i många många år!!!

Kommentarer är stängda.