Räven visar sina valpar

Nu är det dax igen, tredje året i rad som räven har sina ungar i grytet bakom hundgården. Det är så otroligt gulligt. Så fort det blir lite lugnt så är ungarna ute och slår kullerbyttor runt stenblocken. Men så fort vi öppnar dörren så försvinner de ganska snabbt. Idag lyckades jag få en bild på mamma och en av ungarna. Vi har sett tre ungar men det kan vara fler.


Mamma räv

 

3 svar på ”Räven visar sina valpar”

  1. I år har vi inga lamm, betäckte inte tackorna i höstas. Men tidigare år har vi aldrig haft problem med räven och då har vi ändå väldigt mycket räv här. Jag tror tillgången på sork är så stor att de inte bryr sig om mer svårfångat vilt. Vi ser inget skabb heller. Det man är orolig för är såklart dvärgbandmasken men man kan ju inte gå runt och vara orolig…

Kommentarer är stängda.