Agility-SM nästa!

Packad och klar – åker tidigt i morgon bitti mot Sportfältet i Borlänge och en helg med SM i agility!

Knut och Kellis lag Perfect Precept ska tävla lördag eftermiddag och tidigt söndag morgon. Andra halvan av laget består av Malin med Prim och Swift. Det är en härlig känsla att vara med i matchen 😀

Nu jävlar! 

Kan du inte vara på plats så är det livesändning här: http://www.livestream.com/dogsport 
Vi är alltså fyra i laget och man räknar de tre bästa resultaten. Alla kör ett lopp lördag och ett söndag och resultaten slås ihop.

Länk till SM-arrangören

Nu har jag finputsat det sista och belönat upp lite slalom åt Kelli. Fick fram samma fel som hänt senaste tävlingarna och så löste vi upp det problemet fint. Hon är så rolig när hon förstår. Aha! du menar så, okej … 🙂
Knut fick lite belöningar för att sitta kvar i starten, han har blivit lite lätt i röven ibland självkontrollen behöver förstärkas då och då.

Jag berättade inte om KM igårkväll… Knut gjorde två superfina lopp men med en rivning i varje. Kelli fick slalomfel i första loppet och gjorde sen en kanonrunda i hoppklassen och kom tvåa efter Nick i det loppet.
Hur var det nu… genrepet skulle inte vara perfekt. Äsch jag tror inte på skrock ”he bar å åk” eller hur var det nu :mrgreen:

Good night, sleep tight! 

3 svar på ”Agility-SM nästa!”

Kommentarer är stängda.