Valpmingel

Nu är valparna ute en kort stund varje dag vilket uppskattas stort. Alla är fulla av upptäckarglädje och kastar sig ut i det okända utan tveksamheter. Så underbart att bara sitta och kolla på vad de hittar på. Vi har besök, ibland flera gånger om dagen, och människor uppskattas mycket. De börjar så smått lära sig det sociala samspelet med de andra hundarna också. Men oj vad fort det går, bara 3,5 vecka kvar till leverans – vart tar tiden vägen!!!?
LoLo måste jag plåta igen, hans bilder blev alltför suddiga så ni får ge er till tåls lite med den godingen.


Tim

Black


K


Look o lite LoLo


Yster


Katten


Black och Look – taget genom komposthagen

Jag kommer lägga upp fler bilder på min Facebooksida i albumet Kellivalpar.

2 svar på ”Valpmingel”

  1. Åh nu måste jag snart ta mig ner och gosa. Undrar när det passar dig? Hör av mig!

Kommentarer är stängda.