Vad gör vi?

Nu har jag som sagt var bara två valpar kvar. Jag har städat bort valphagen och de två små har fått mingla fritt med husets övriga hundar. De har såklart träffats många gånger förut men under kortare stunder och väldigt kontrollerat.
Kelli har börjat leka så smått med dem. De vill fortfarande dia men nu är hon sinad så de börjar ge upp den grejen. Övriga är mest sura, ignorerar och muttrar lite. Ettan har läxat upp dem ordentligt ett par gånger.


Jag tränar name-game med dem sen i lördags. Alla fickor är laddade med valpgodis och nu kommer båda som ett skott när jag ropar (vad jag än ropar hehe). Underbart att ha den kommunikationen!
Försöker tajma rumsrenheten och det är ju enkelt om man är i samma rum.
En sväng till stallet i dag blev första promenaden utanför tomten. Spännande. Koppel är pest, men stallet var skoj!

Det jag börjat öva med dem är att ligga lugn i min famn. Båda somnar med magen i vädret – gulligt. Jag tycker det är jätteviktigt att de kan slappna av och finns det gulligare än att mysa med en valp i knät?

Sen har de pryat på kontoret…

 

2 svar på ”Vad gör vi?”

  1. Härlig läsning! Gull(d)pojkarna <3 Tänk vilken tur jag har som har dig Eva 🙂

    Skönt att Ettan visar var skåpet skall stå, så får Piraya det ngt lättare.

    kram!!

Kommentarer är stängda.