Knut och magnetröntgensvaret

På fredag är det två månader sen Knut magnetröntgades. Idag fick jag det slutliga beskedet. Det finns ingen nervpåverkan av den utbuktande disken eller den lilla spondylosen.
Veterinären trodde nu att det kanske var nån muskel i alla fall.

Naturligtvis är det oerhört befriande att han inte har nervsmärtor men samtidigt är det minst lika frustrerande att det nu gått fyra månader utan diagnos.

GLAD är jag att jag satte igång honom på eget bevåg efter röntgen. Han har utvecklats fint och fram till igår har det inte varit några bakslag alls. Vad hände igår? Han fick springa lite tuffare galopp i snön och när han hade vilat efteråt var han stel i vänster bak. Inte lika mycket som i höstas men ändå en varning.

Så idag blev det bara koppel för honom och han har sett jättefin ut hela dan. Tar för sig fint med båda benen även när snön är lite djupare.

Funderar på att gå till någon ny ”guru” och kolla upp honom, Re-Dog kanske? Vad skulle du gjort?


Längtar till sommar och bad!

 

7 svar på ”Knut och magnetröntgensvaret”

  1. Sjukgymnast för både människa och hund: Ann Essner på Gävle hund och katt är mitt val. Aron och Kate är henne evigt tacksamma! Förutom att hon är duktig på diagnos och rehab så förstår hon tävlingshundars behov.

  2. Alla har olika uppfattningar, jag har varit hos både Ann Essner och Stefan på Redog. Skulle jag åka till någon av dem idag skulle jag välja Stefan på Redog.

  3. Jag brukar gå med mina hundar till Eva Solstrand och tycker hon är jättebra. Hon finns numera på Stockholms Hundsportcenter några dagar i veckan.

  4. Jag har (tack och lov) inte så mycket att jämföra med, men kommer nog inte att få det heller. Jag var till Stefan på ReDog förra vintern och han är mitt självklara förstaval om jag behöver anlita ”guru” igen. Oavsett vem du väljer är det nog en bra idé att ta med plåtarna.

  5. Tack snälla ni för tips och stöttning både här och på Facebook. Nu har jag varit på ReDog och är jättenöjd!

Kommentarer är stängda.