Hur det gick?

Jo det började fantastiskt bra med att Prim och Cissi körde varsitt fint felfritt lopp. Sen var det min tur och felen började rasa in.
Kelli fick först fel på balansens nedfart. Sen gled hon ut före långhoppet och höll på att missa det. Visserligen räddade vi det men det gjorde att hon kom helt på fel kurs till slalom och vi drog på oss dubbla fel där. Summa 15 fel alltså. Dåååååligt, som Karin skulle säga 😉
Sen startade Swiften, lagets mest rutinerade. Vad händer? Jo, han drar på sig precis samma fel som Kelli. Med 15 fel låg vi 8.a inför andra dagen.
I finalloppet lyckades vi med att få fel på alla fyra hundarna. Kelli och jag diskade oss. Vi slutade på en nionde plats. Inte så illa om man tänker på att det var 24 lag som startade… men vi kan ju bättre, ellerhur!

TROTS detta så är jag ändå nöjd med Kelli. Hopploppet var riktigt bra. Jag felbedömde en situation och tryckte henne lite för mycket runt ett hinder så hon trodde hon skulle runda nästa hinder. Och fort går det, jag hade inte en chans att rädda det. Hon är väldigt följsam och läser vägarna fint.

Falkenberg BK hade verkligen lyckats med arrangemanget. Det var nog ett av de absolut bästa SM jag varit på.

Ann och jag åkte tillsammans och vi bodde otroligt bra hos Ninjos familj. Nära tävlingen och supersköna sängar. Tusen tack för gästvänligheten!

Vi drog iväg hemåt redan på lördag kvällen så finalerna såg jag på datorn. Jätteproffsig sändning sponsrad av Doggy. Med två kameror och två kommentatorer så kändes det som vilken stor sporttävling som helst. Riktigt bra TV-sport! Hoppas ”riktig” TV upptäcker det också!

Hassel var med och minglade hela dagarna och han är rätt cool den killen, tar allt oväsen, nya hundar och människor med en svansviftning.


Efter fredagens tävlingar så åkte vi till stranden och lät hundarna bada. Om de tyckte det var roligt? Finns det ris i Kina… 😀