Category: Lydnad

SM-poäng till Seglinges John ”Leo”

Jätteroligt sms från Therese Nielsen i lördags: ”304 poäng och glädjetårar… Leo är helt klart bäst” 1. Nina Svartberg, 2. Anna Hilding och Therese Nielsen. Grattis till SM-poäng alla!

Wick 1-pris lydnadsklass Elit!

Idag slog de till igen, Sofia och Wick! Nu var det lydnad på agendan och det blev första 1-priset i lydnasklass Elit. Superbra jobbat, jag blir så glad att den lille Wick fungerar så fint. Grattis Sofia!!

Heja Kjapp!

Två starter och halvvägs till elit! Imponerande! Så här skriver husse Kenth: ”Hej! Nu har Kjappen varit lydnadshund igen i väntan på vallningssäsongen. Och en duktig sådan! Idag i Rättvik vann han klass 2 på 187 poäng. Fina killen!” Grattis!!

Kjapp har debuterat i lydnad!

Kenth Svartberg och Seglinges Kjapp debuterade lydnadsklass 1 i Hallsberg igår. Det blev klassvinst, 1-pris och poängen 185. Många grattis!

LP2 Seglinges Wii

De har gjort det igen! Sofia och Wick vann lydnadsklass 2 igår på fina 192 poäng! Därmed kan ytterligare en titel läggas till namnet! Jätteroligt och stort grattis till Sofia!!!

LP1 Seglinges Wii

Igår tog Sofia och Wick sitt tredje förstapris i lydnadsklass 1. Fina 192 poäng blev det! Därmed fick de titeln LP1 och jag undrar om det inte är Seglinges första LP-hund? Så himla roligt! Vem kunde tro det för lite drygt ett år sen?! Stort GRATTIS till duktiga Sofia! Bilden är Sofias och hämtad från …

Fortsätt läsa »

Seglinges John (Leo) på Hundmässan

Therese och Leo tävlade lydnadsklass Elit på årets Hundmässa i Älvsjö. De lyckades ta en 8-e plats med 1-pris första dagen! Jätteduktigt! Här är lite bilder som Malin Hamner har tagit. Visst är de fina!

SLCH Seglinges Vide!!!

Duktiga Sandra och Vide tog igår sitt tredje förstapris i lydnadsklass Elit! Därmed kan de kvittera ut ett lydnadschampionat! Jätteroligt att det går så bra med lille Videp0jken! Grattis Sandra!

SLCH Seglinges John ”Leo”

Superduktiga Therese Nielsen och Leo vann lydnadseliten idag på 280p. Därmed blev Leo lydnadschampion. Jag är en väldigt stolt och glad uppfödare!

Sandra & Seglinges Vide klara för elitlydnad!

Yes! idag lyckades Sandra och Vide med 1-pris i lydnadsklass 3 och är därmed uppflyttade till Elit Så himla roligt att Vide övervunnit sina svårigheter med miljöstörningar! Bra jobbat Sandra, grattis!!! Lånar en bild från Katarinas blogg:

Vide har vunnit igen!

Härom veckan startade Vide och Sandra lydnadsklass 2 och även den här gången blev det vinst! Här är en film på de bästa momenten. Poängen blev 186,5 p. Uppfödaren myser stolt här hemma 🙂 Grattis Sandra!

Seglinges Vide har debuterat med 1-pris!

Sandra skriver så här: ” Hej! Har varit och tävlat med Vide och fått ett förstapris i lydnadsklass 1 idag :-). 178 p och andra plac. Fick avdrag för han la sig ned för tidigt på platsliggn och så hoppade han på domaren på tandvisn. 8,5 på foten, sen bara nior och tior. Nu satsar …

Fortsätt läsa »

Debutvinst som 9-åring

Seglingrs Medde har påbörjat sin tredje karriär! Matte Ninnie: ”Medde vann lydnadsettan. 173p trots missar 🙂 ” härlig hund och duktig matte! Eva från iPhone

Lydnad i Knivsta

Igår kväll var jag och tittade på lydnadstävling i Knivsta. Mycket trevligt med massor av bekanta och en härligt varm och skön kväll. Många Fame-ättlingar fanns på plats och här är lite bilder på några av dem! Ann & Cissi vann debuten i lydnadsklass 2 – grattis! Toni och Anita kom 2.a i elitklassen Unge …

Fortsätt läsa »

Bilder på vår första Lydnadschampion

Godkänd Vallhund och Lydnadschampion i Finland Seglinges My – Johanna Rissanen Klicka på bilderna för att se fler bilder!

Finsk Lydnadschampion!

Idag fick vi Seglinges första lydnadschampion då duktiga Joski och My lyckades ta det tredje förstapriset i lydnadsklass elit i Finland. Många grattis från den stolta uppfödaren!!!

Framgångar!

Det är så roligt när det trillar in SMS med tävlingsresultat från Seglingehundarna! I lördags var det Malin som messade från Nordmalings agilitytävling: ”Swift plac 1 o 2. Prim disk o plac 1” Och idag var det Joski från Finlands om tävlat i lydnadseliten: ”Myy lydnad idag 275p :D” Jag blir alldeles varm och lycklig över …

Fortsätt läsa »

-7 snö. Fara rapport

Fick mail från Annelie som berättar om Faras lydnads-trea: ”Fara har varit duktig igen, igår tävlade vi lydnadsklass III på Märsta-Sigtuna BK. Domare var Ebba Swedenborg, hon tyckte det såg bra ut och gav en 10 i helhet! Hon kommenterade att jag hade en typisk border som gärna överarbetar (kan själv = gärna förekommer) så …

Fortsätt läsa »