Lydia och Lyra klipper till, hela pallen till Seglingeättlingar!

Två felfria lopp för Seglinges Lyra och Lydia Benson i Fagersta idag. Det resulterade i en 1.a och en 2.a placering. Många grattis!
lyravinst
Extra roligt eftersom Åsa Lampinens båda hundar har vår stamtik Fame i stamtavlan! Fame är mormorsmor till Opal och farmorsmormor till Svipp. Jag tycker det är jätteroligt att min gamla Femsing får lysa lite även om det är på långt håll.
fame_sm09_spring
En bild på Fame och mig i ett av alla laglopp med Perfect Precept.

Chipmärkning

Idag har vi haft besök av sju små underbara valpar (Gem-Ben). Chipmärkning stod på agendan. Jag har ju varit i valet o kvalet om jag skulle fortsätta med chipmärkningen (ingen lukrativ verksamhet om nu nån trodde det). Det blir ju inte många märkningar per år men det är roligt att få se lite valpar (och ibland nån katt). Så nu har jag chip på lager igen 🙂
De var väldigt frimodiga och klev in här som de alltid bott här. 7-veckorsvalpar är verkligen helt underbara. Grattis Ann till ytterligare en fin kull!Hade inte en tanke på kameran så jag snodde en bild från Anns Facebook. Windanns Knasen får representera syskonen idag.
Knasen och hans syskon är, nu måste jag räkna efter… barnbarnsbarnbarn till vår fina Fame. (Fame-Winda-Cima-Gem-Valp)
knasen

Sen var det dags för Anns tackor att åka hem igen. Baggen har rödmålat dem fint under den här månaden (de är betäckta). Så nu hoppas vi på fina lamm till våren.

Wick och Kate!

kate_ninnie_delning_ew
Bilden kommer från en tidigare tävling. Foto EW

Ninnie Lindvall och Seglinges Kate tog 1-pris IK1 i Norrvissjö idag. 86 poäng kammade de hem. Många grattis!

wick_rallyrosett
Seglinges Wick med fin rosett. Foto: Sofia Aronsson

Sofia Aronsson och Seglinges Wii ”Wick” skriver så här på Facebook idag:
”Wick kan numera titulera sig LP1 LP2 LP3 RLDF Seglinges Wii efter att ha skrapat ihop 93p i fortsättningsklass i dag. Därmed uppflyttad till avanceradklass”
Grattis!

Vinster i HTM Freestyle Lag!!!

Ja här droppar det in resultat fortare än jag hinner med. Nu är det Anita Axelsson som varit i farten med sina border collieflickor. Anita har tävlat lag i Heelwork To Music (HTM). Laget heter The Beavers och består av Seglinges Toni och WindAnns Emmi. Kolla den här filmen! Detta är debuten och jag är väldigt imponerad! Vinst båda dagarna i Karlstads apriltävling! GRATTIS!!!