Valparna snart flyttklara

Vi har en valpkull med fem tikar och två hanar. Eventuellt finns en hane kvar att tinga. Här är lite bilder från dagen. Fler bilder och videoklipp finns i vår Facebookgrupp och på mitt Instagramkonto (seglingeeva).

Seglinges Skate
Seglinges Is
Seglinges Foppa leker med mamma Bonus
Seglinges Svea
Seglinges Mål och mamma Bonus
Seglinges Mål
Seglinges Börje
Seglinges Puck

Hanvalp finns att tinga

Trygga sociala valpar i en kull med totalt sju st. Vi söker dig som kan erbjuda ett aktivt hem, helst med får/nötjobb.

Leveransklara 12/1-18
Maila om du vill veta mer ek@seglinge.se

Ändrade valpplaner

Vi har bestämt oss för att invänta nästa löp (troligen september) för parning av Bonus eftersom det stämmer bättre med både min och Annas (som äger Bonus) logistik.
Alla som hört av sig till intresselistan är meddelade.
Ha det fint i det vackra och kalla vintervädret!

Bonus kom inte med på VP

Inte oväntat med många överanmälningar men ändå besviket att inte komma med på det VP vi anmält Bonus till.

Anna skulle gått VP med Bonus i höstas men så fick hon ryggskott och kunde inte träna sista månaden. Alltså strök hon henne och vi la de planerna på hyllan. Och så dök det här VPt upp den 28 december. Perfekt, nu kunde jag hjälpa till att träna Bonus och vi bestämde att jag även skulle köra henne på VP eftersom restid och decembermörker inte främjar träning.
Så Bonus har bott här en månad snart och tränar riktigt fint. Hon gör framsteg varje dag och känns absolut redo för att klara provet. Så blir hon tredje reserv….minimal chans att tre stryker sig. I höstas var det ju så många VP och de som blev godkända ströks till kommande VP och det blev gott om platser på de flesta. Jaja det är egentligen ingen brådska men nu vet vi ju inte när nästa chans kommer eftersom det blir nya regler. Hade varit så skoj, framförallt för Anna som kommit igång med vallningen igen, att få lite blodad tand.

Nu börjar vi med delningsträningen i stället! Knuten näve! IK1 och VP here we come!bonus

Bonus är här och tränar

Bernies syster Sheepax Bonus är här och tränar några veckor. Vi ska försöka oss på årets sista VP den 28 december. Det är så roligt med unghundar, det lär så oerhört fort. Älskar när de plötsligt förstår vad jag menar. Här är ett litet klipp när vi var och tränade hämt hos Lena Brundin. Första gången på bortaplan.

Nu ska vi fila lite mer så blir det riktigt bra. Duktig flicka. Ägs av Anna och Vendela Ronquist.