Svenska Agilityklubben

Ja här kommer ett inlägg till om den sport som fängslat mig de senaste 20 åren.

Jag vill passa på att slå ett slag för den nya Svenska Agilityklubben.

Jag har visserligen slutat att träna och tävla agility. Det finns flera orsaker till det men det avgörande var när Kelli gjorde illa sig i höstas på en träning. Jag har numera vallningen som mitt enda tävlingsmål för hundarna. Men ibland saknar jag agilityn så det svider. Det är så fantastiskt roligt att hålla på med.

Nåväl, gällande SAGK så tror jag definitivt på att klubben kommer gynna utvecklingen av sporten. Problemet är väl att det inte går att ansluta sig via sin lokalklubb och det är väl något som på sikt måste lösas? Som det är nu måste man lösa medlemskap ”bara” för att stötta. Eller, det går ju tävla för SAGK men måste man välja bara den ena klubben att vara med i så har jag full förståelse för att man väljer den klubb där man tränar.

Det kostar bara 150 kr att bli medlem och jag tycker verkligen det är väl värda pengar för att gynna utvecklingen. Här kan man läsa om medlemskap i SAGK.
svenskaagilityklubben