Det sket sig

Agility i Linköping idag

Fame och jag skulle köra felfritt i agilityloppet och ta vår sista sm-nolla. Borde vara lätt som en plätt med en sån stabil hund som Fame… ellerhur 😈 
Första loppet, en hoppklasa som vi klarade felfritt. Lite ringrostigt långa svängar men helt ok ändå och det räckte till 9a. Agilityloppet bjöd på en ganska enkel bana där både balans och A hade lite kluriga nerfarter. De pekade mot ingenting och det gällde jobba ner hundarna. Tyvärr kom jag och Fame bara två hinder 🙁  Nr 2 var en böjd lång tunnel och hon sprang in i den hur bra som helst men sen vete gudarna vad som hände där inne. Tror det satt nån elak jävel där ivägen. Eller kanske troligare snubblade hon omkull. Ut kom hon i alla fall sent om sider – men från fel håll. Det var det SMet det….
Behållning med dagen var att Swift o Malin vann hoppklassen! Mycket fint lopp. De gick kanon även i agilityklassen men fick tyvär fem fel på balansen. 2-sekunder bättre än vinnaren. Roligt att viften går så himla stabilt och fint nu! Diskuterade hans kf på hemvägen och frågan är om domaren ser när han fimpar hörnet på kontaktfältet med en baktass? Han har fått nåt sånt fel ibland och nu får vi nog filma i fortsättningen så vi vet säkert! Ellerhur Malin!
Valla i Linköping är ett fantastiskt fint område, där skulle man kunna slå ihjäl mer tid helt klart. Linköpings HU bjöd som vanligt på en effektiv och trevlig tävling. Tusen tack för oss!

Kom hem ikväll och landade i soffan framför melodifestivalen. Ja, jag erkänner… jag röstade på Ugglas! Behövdes typ 7 samtal för att komma fram en gång… Roligt att Malena vann, jag gillar när det sticker ut lite.. verkar vara en skön tjej med glimten i ögat. Vem vet, kanske blir vi alla operafanatiker nu… Tycker synd om Molly, nog var hon värd mer än så? Till slut, tack Petra! Många goda skratt och härligt med en tjej som vågar köra sitt race och inte bara infoga sig i mallen! Gonatt och Förlåt Sverige! 🙂