Hejdå Kate

Vi säger farväl till Seglinges Kate. Kate har haft ett härligt liv med både vallnings- och agilitymeriter ihop med Ninnie Lindvall. Champion i agility och tävlat IK2 vallning. Så här skriver Ninnie om Kate:
”Min fantastiska fina, fina Kate. Världens bästa kamrat i träning och vardag, i fårhagen, agilitybanan och soffan. Vi har haft så mycket roligt tillsammans och hon har lärt mig så mycket. Tack vare veterinären i byn har hon fått vandra över regnbågsbron liggande på sin favoritplats i soffan i mitt knä. Hon finns för alltid i mitt hjärta. ”
❤️

 

Ett svar på ”Hejdå Kate”

  1. Hon var och är min skatt. Alla mina hundar är underbara och fantastiska, men du vet, en del är bara ännu lite fantastiska <3
    Så lycklig för alla fina år och upplevelser med min fina, fina Kate

Kommentarer är stängda.