Våga vägra!

Japp nu är jag på krigsstigen igen.
Vad är det för fel på mig?
När jag såg den här filmen frågar jag mig själv, är det värt detta att få äta (smaklös) fläskfile? När den ligger där i affären och lyser med sitt låga pris, varför ser man då inte dessa bilder framför sig? Det borde sitta en skylt bredvid. Så här levde vi innan vi hamnade här… innan vi hamnade på din tallrik. 
Så jävla trångt så man fick stå på varann. Så jävla trångt så man knappt kunde andas. Jag kräks över mig själv och jag skäms för att jag ätit dessa. Urr.

Länken hittade jag på www.metro.se

Tro inte att svenska grisar har det bättre… det är ungefär samma visa här utom på enstaka ställen… små ljuspunkter.
Senast jag köpte kött var faktiskt på Åby Gård Där går grisarna i alla fall ute, man brukar se dem från vägen där de går och bökar.