Gruff + massa vinterbilder

Skrivit 3 ggr idag – lagt in bilder längst ner

Morgon
Ettan och Busy slogs igår.   Inget allvarligt men det är humör i dom tjejerna kan jag lova. Dom hade fått tuggben och var och en vaktade på sitt håll. Men Busy är värst för hon kan inte tåla att Ettan vaktar sitt ben, hon ska ha det OCKSÅ. Men, hon lär sig den hårda vägen. Ettan ger sig inte på den punkten och jag står på hennes sida i den striden.  

Idag skiner solen och jag får motvilligt medge att det är precis så vackert som Tina skrev i gästboken. Suck. 20 grader kallt (i morse) – strålande sol – gnistrande snö överallt. Får väl bylsa på mig och trotsa kylan. Jo, det är riktigt skönt mot solväggen.

Förmiddag

Satt ute nyss och fikade mot husväggen – riktigt mysigt. Tog lite bilder på min nya hund… phalene-busy! Visst är hon söt! Ju längre hår hon får på höger öra ju mer hänger det också. Kanske får regga om henne snart…

Nedan syns lite av vårt stallbygge, det ska bli bakom garaget. Tänkte försöka fota lite vartefter det växer fram.

Eftermiddag
Har gått en långpromenad i vintersolen. Hade kameran med – som på beställning åt Eva-Marie… nä jag såg faktiskt inte önskemålet om bild på Busy o Fame förrän jag kom in. Klistrar in ett par promenadbilder här…  Busy gillar att kampa…

Förstår om dom tycker hon är lite dryg…

så här gör hon på kommandot sidan – vilket innebär hoppa upp i vägrenen för det kommer en bil (eller häst) – hon står och kikar med framtassarna på Fame (som ligger ner – syns dåligt)

Busy o Ettan jämför ryggar – men kameran ljuger lite – SÅ stor skillnad är det inte!