Träna agility – Seglinge?

Jag funderar på att köra över mina hinder till ridhuset på Seglinge. Det som bromsar är att jag bävar lite inför att träna ensam. Så jag slänger ut ett bete här i bloggen, kanske finns det nån mer som är intresserad? Jag har 10 hopphinder, slalom och tunnel. Det kommer man ju en bit med.

10 svar på ”Träna agility – Seglinge?”

  1. Förtydligande – det är inte vårt ridhus men jag har kollat och det går bra att hyra in sig för en överkomlig peng.

  2. Jag kan inte i ord uttrycka min glädje över att få vara ”med” så här mycket tack vare att du lägger ut både filmer och bilder på dom små liven och dina egna. Jag ”plågar” dessutom alla mina arbetskamrater som är minst lika imponerade dom 😉
    Jag som är en verklig amatör när det gäller fotografering kör allt i sportläge – det läget kräver minst kunskap 😉 Jag har en D60 som Anna ”hjälpt” mig att köpa 😉

  3. Hej Eva, på tal om ridhuset så är jag också lite intresserad av att träna, då det är en bit att åka till Lagga. Beror lite på vad kostnaden kommer att bli bara. =) Mvh Emelie från K-by

Kommentarer är stängda.