Rättvik

Sitter här vid datorn och summerar helgen – det roligaste priset vi vann var en julslips 🙂 – det godaste var Toffee och tuggpinne – det finaste var de små tomtarna och det nyttigaste var anteckningsblocken! Jag vill inte tråka ut er med resultat så jag har skrivit dem här.

I fredags eftermiddag drog jag och Ann till Rättvik. Agilitytävlingar väntade!
Som vanligt bodde vi på motell Fyra Hästar och som vanligt var det himla bra och trevligt! Så mysigt att bo på gångavstånd till Körhallen. Och så mysigt med hotellfrukost. Och väldigt mysigt att slippa städa!
Motell Fyra Hästar
Superbra arrangerad tävling och väldigt mycket starter. Över 90 hundar i large! OCH i stort sett hela landslaget plus silvermedaljören Circus på plats! Stenhård konkurrens alltså! Och väldigt väldigt mycket bra agility!

Vi var ett stort gäng från Knivsta  BK på plats och det blev en del framgångar även om de individuella vinsterna uteblev (hoppas jag inte missade nån nu!).
Jag såg till exempel Patrik göra massa fina lopp med Ina och Ella. Mia körde så många hundar så jag tappat räkningen. Den jag höjde på ögonbrynen extra extra åt av Ekströmmarnas hundar var Gina! Järnvägar vilken fart den hunden har! och nya lilla Easy! för att inte tala om Sari och Yes. Och gamla Siri som kan än! Vilken familj!
Karin MD tog sin första SM-nolla i tredje klass 3-starten med Tilda! Det är stort! GRATTIS! Tessan m Chippen gjorde flera fina lopp liksom Maria och Wilma. Katja satte flera nollor med sina härliga mallar Acca o Roija. Ann gjorde ett par riktigt fina lopp med Flipp. Malin o Swift går som vanligt kanon – man börjar bli bortskämd där. Lite marginalerna på felsida för riktig fullträffen – men det vänder snart, det känner jag på mig! Birgitta m Jojje o Mille såg jag bara ett lopp med Mille och det såg jättefint ut. Birgitta m Ida såg jag i ett kanonlopp som jag trodde var nollat men då hade hon blivit diskad för att Ida nuddat lite i slalomen när hon skulle svänga tillbaks i en tajt situation. Bra gjort att köra så fint trots disk! Anja o Zorro såg jag i åtminstone ett felfritt lopp – jättebra! Lena har en ny stjärna i Snö! tar redan placeringar i klass 3 trots nyss uppflyttad! Wow! Marias lopp med Oscar missade jag tyvärr! Många var vi som var där! Hoppas jag inte glömde nån nu! Kram och grattis till er alla! 🙂
Vi borde bli ett saftigt gäng som åker till Blekinge nästa år!

Några fler som fastnat på näthinnan… Excel som lyckades tråckla själva oxern utan att riva! DET är bra jobbat! Familjen Ia som bara är så himla duktiga. Ia radar upp bra lopp, bla en vinst! och hennes söner är så snabba så klockan stannar! Jösses säger jag bara. Is och Noa – där har ni framtidens stjärnor! Dessutom har de en syster som heter Ila som härjar friskt på vallningstävlingar. Imponerande!

6 svar på ”Rättvik”

 1. Det verkar som att ni har haft en väldigt trevlig helg med roliga banor. Vad skoj att den nya Fame är så pigg och snabb, härligt att höra! Och extra skoj att ni tog sista sm-pinnen i small-laget!

  Grattis alla knivsta-ekipage! Vad roligt! =)

 2. Jättekul att ni kvalade smalllaget, stort grattis!
  Ojojoj va du och Sia är på G riktigt fina lopp.
  Härligt med ett stort Knivsta gäng i Blekinge!!!!

 3. Tack för grattiset och GRATTIS själv till small-lagets SM-kval.
  Tack också för all support jag får av er i Knivsta. Vad vore jag utan er?

 4. Visst hade vi kul! Härligt att ha ett sånt stort och duktigt gäng att luta sig emot, det betyder mycket för oss nybörjare.
  Karin med Tilda (som fortfarande är trött efter denna intensiva helg.)

 5. Tack för dom fina orden om mitt lilla Hotell i Rättvik
  Välkommen åter och vi är som vanligt alltid glad att få se era fina juveler Prinsar och Prinsessor

  Margaretha
  Bed and Breakfast
  Fyra Hästar
  Rättvik

Kommentarer är stängda.