Anna har hjälpt mig!

Fame har bott hos Anna över helgen och varit med henne i Linköping och tävlat. Klicka på Annas namn så får ni se vilket fint lopp dom körde! En liten ynka miss på slutet bara – annars så fint!

Inte behövde jag hämta Fame heller, Anna tog med sig Flaxa o Flicka och kom hit och hälsade på. Vi har haft en riktig myseftermiddag med fika, lådträning, photoshopkurs och lite vallning. Tack för all hjälp Anna!!!

Här är resultatet av kursen, så himla häftigt vad man kan göra med photoshop!

Före:

Efter:

6 svar på ”Anna har hjälpt mig!”

  1. Sååå snyggt!!! Nu ser jag fram emot fler före- och efterbilder. 🙂 Var skoj att köra Femsingen, en riktig rolig dam. Det kändes som att hon hade skoj!!! God korv och fotgående som uppladdning! 😀

  2. Vilken härlig film att se och vad det gick bra för Anna & ”Fame” en underbar tik önskar jag varit 30 år yngre och fått hållt på med detta med mina hundar.

    Hälsa Anna från Britt-Louise som är ”Tures” vov farmor då Anna känner Pernilla & ”Ture” + Pernilla har ny hund också.

    Britt-Louise & 7 pudelpojkarr på västkusten där det var vår i eftermiddag solen lyste snön smälter…………………

  3. Vilka fina bilder! Fantastiskt vad tekniken kan och fotografen förstås.

    Eva, man får hjälpa våren lite på traven och försiktigt borsta bort lite snö på ställen där man vet att vårtecknen finns. Lycka till!!
    Har du kommit på nåt bra namn åt Jennie look-a-like?(hon är odöpt i väntan på att du ska namnge henne), du gissade ju närmast.

    Lotta, Jennie, Myhra + odöpt

Kommentarer är stängda.